Bu Blogda Ara

26 Şubat 2016 Cuma

Ağrı'nın Kalbine Yolculuk

@kanalkultur - Ağrı ili fotoğrafları Ankara'da sergileniyor.

IC İbrahim Çeçen Vakfı’nın organize ettiği Ağrı'nın Kalbine Yolculuk adlı fotoğraf sergisi, 23 - 28 şubat 2016 günleri arasında TBMM Mustafa Necati Kültür Evi’nde meraklısıyla buluşuyor.

Doğu Anadolu’nun efsanevi kenti Ağrı’nın dört bir köşesinden çekilen fotoğraflar, Antalya ve İstanbul’dan sonra Ankara’da sergileniyor.

Sergide yer alan fotoğraflar, Ankaralı Gezginler Grubu’na üye dokuz deneyimli fotoğrafçının, Mayıs 2015'te yaptığı ve bir hafta süren çekimler sonucu elde edilen 1000’den fazla fotoğraf arasından seçildi. Koordinatörlüğünü Timur Özkan’ın yürüttüğü projede sergilenen fotoğraflar; Ahmet Yay, Arzu Özgen, Aykut Fırat, Cihat Taşkın, Haluk Sargın, Murat Selam, Nuray Özener Değirmencioğlu, Volkan Güneş ve Zeynep Biner tarafından çekildi.

IC İbrahim Çeçen Vakfı Genel Müdürü Dr. Meral Dinçer; 'Vakfımız; bu defa fotoğraf sanatçılarını Ağrı’ya davet ederek ilçeleriyle ili gezdirdi ve fotoğraflarla belgelenmesini sağladı. Ankaralı Gezginler Grubu’ndaki deneyimli fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen bu fotoğraflar 'Ağrı’nın Kalbine Yolculuk – Üniversite ile Gelişen Kent' adıyla başlatılan, fotoğraf sergileri, kitap ve foto sunumlar olmak üzere üç aşamadan oluşan bir proje kapsamında sürdürülüyor' diyor.

Sergilenen fotoğraflardan IC Vakfı tarafından hazırlanan katalog ve masa takvimleri de açılışa gelen ziyaretçilere hediye ediliyor. @kanalkultur

Ağrı'nın Kalbine Yolculuk / 23 - 28 şubat 2016; TBMM Mustafa Necati Kültür Evi,  Mithatpaşa Cad. No: 35, Kızılay-Ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder