Bu Blogda Ara

8 Aralık 2015 Salı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne Film Festivali

[KanalKultur] - Antakya'nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen Uluslararası Antakya 3. Altındefne Film Festivali 11 - 17 aralık 2015 tarihleri arasında düzenleniyor. Fotofilm Sanat Merkezi ve Adonis Film tarafından koordine edilen festival; Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi gibi belediyeler tarafından da destekleniyor.

Festivale 95 sinema sanatçısının katılması bekleniyor. Festival süresince uzun metraj, belgesel, kısafilm, sinema atölyesi, oyunculuk atölyesi, okullara workshop ve paneller düzenleniyor.

Festival kapsamında "Ulusal Uzun Metraj Film" kategorisinde; Bir Varmış Bir Yokmuş [Kazım Öz], Misafir [Mehmet Eryılmaz], Eksik [Barış Atay], Kar Korsanları [Faruk Hacıhafızoğlu], Yeni Dünya [Caner Erzincan], Saklı [Selim Evci], Aşkı Suzan [Murat Tüter], Çekmeceler [Caner Alper - Mehmet Binay], Dolanma [Tunç Davut], Kümes [Ufuk Bayraktar], Kasap Havası [Çiğdem Sezgin] yer alıyor.

"Ulusal Kısa Film" kategorisinde; Serdal Altun - Uçurtma, Mehmet Gülkanat - Ukte, Barış Alp - Ma’siyet, Mehmet Arda Gürler - Tıkanma, Metehan Şereflioğlu - Mucize Aynalar, Melodi Tözüm - Misofonya, Hakan Sümer - Sonuç, Hakan Berber - Güzellik Yarışması, Gökhan Altuntaş - Gül Ali ve Yakup Tekintangaç - Azad ile seyirci karşısına çıkıyor. [KanalKultur]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder