Bu Blogda Ara

19 Mayıs 2015 Salı

Folklor/Edebiyat Dergisi Sedat Veyis Örnek Özel Sayısı Buluşması

[KanalKultur] - Folklor/Edebiyat Dergisi, 2015 yılında yayınlanan 82. sayısında halkbilimci Sedat Veyis Örnek'i özel sayı olarak konu ediniyor.

Bu vesileyle, Cumhuriyet Üniversitesi'nde 22 mayıs 2015 günü (saat 13:30; Merkez Amfi, Kampüs, Sivas) Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halkbilimi Kulübü (TÜHAK), Ankara Üniversitesi DTCF Etnoloji Anabilim Başkanlığı, Folklor/Edebiyat Dergisi ve Hayat Ağacı Dergisi tarafından ortaklaşa olarak "Folklor/Edebiyat Dergisi Sedat Veyis Örnek Özel Sayısı Buluşması" adlı bir toplantı düzenleniyor.

Toplantının açılış konuşmalarını Prof. Dr. Faruk Kocacık (Cumhuriyet Ünivesitesi Rektörü) ve Prof. Dr. İlhan Başgöz yapıyor.

Toplantıda ayrıca Prof. Dr. Şeref Boyraz, Doç. Dr. Serpil Aygün Cengiz, Doç. Dr. Günseli Bayraktutan, Doç. Dr. Meryem Bulut, Yrd. Doç. Dr. Özlem Demren, Öğr. Göv. Haluk Çağdaş, Dr. Müjgan Üçer, Dr. Metin Turan, Tekin Şener ve Seher Bostancı da konuşmacı olarak yer alıyor.

"Folklor/Edebiyat Dergisi Sedat Veyis Örnek Özel Sayısı Buluşması"nın Düzenleme Kurulu'nda Doç. Dr. Serpil Aygün Cengiz, Yrd. Doç. Dr. Özlem Demren, Dr. Metin Turan ve Tekin Şener bulunuyor. [KanalKultur] 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder