Bu Blogda Ara

11 Haziran 2014 Çarşamba

Focus 1: Serbest Çağrışım

Alper Aydın

Sema Kayaönü

Coşkun Sami
[KanalKultur] Daire Galeri, senede bir defa gerçekleştireceği "Focus" sergi serisinin ilki olan “Serbest Çağrışım”  ile 21 haziran – 12 temmuz 2014 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

Daire Galeri, bu sergi serisi ile güncel sanat ortamında takip ettiği bağımsız genç sanatçıların çalışmalarına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Serinin ilk sergisi "Focus 1: Serbest Çağrışım", Ali Bilge Akkaya, Alper Aydın, Coşkun Sami, Erdal İnci, Jacquline Roditi, Sema Kayaönü ve Sümer Sayın'ın çalışmalarını sunuyor.

Yıl boyunca çeşitli yarışmalarda ve sergilerde yer alan farklı disiplinlerden sanatçıların çalışmaları herhangi bir altmetin olmadan, izleyiciyi serbest bir çağrışıma davet ediyor.

Ali Bilge Akkaya
"Mantıklı düşünce üzerindeki sınırlama ve sansürlerin kaldırılması" deneyimini yaşatmayı amaçlayan sergi güncel siyasi ortamdaki toplumsal sınırlamalara da bir gönderme yapıyor.

Mekana girdiğiniz andan itibaren tek başına görüldüğünde belki aynı etki ya da duyguyu uyandırmayacak çalışmaların, zihinde birbiriyle ilişkilendirilmesi ve anlamlandırılması yoluyla uyanan bu çağrışım oyununa katılmak için sergi 21 haziran – 12 temmuz 2014 tarihleri arasında Daire Galeri'de ziyarete açık... [KanalKultur]

Focus 1: Serbest Çağrışım [Ali Bilge Akkaya, Alper Aydın, Coşkun Sami, Erdal İnci, Jacquline Roditi, Sema Kayaönü, Sümer Sayın] / 21 haziran – 12 temmuz 2014; Daire Galeri, Boğazkesen Caddesi No:76A, Tophane - 34433 Beyoğlu - İstanbul; Tel.: (0212) 252 52 59

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder