Bu Blogda Ara

21 Mart 2014 Cuma

Arslan Cem Şahin - Tezahür | Manifesting


[KanalKultur] - "Peki bir şey bizi neden rahatsız eder? Orada bir risk hissettiğimiz zaman. Risk ise kendini gösteren, kodlanmış olanda değil, beklemediğimiz, gördüğümüz fakat göremediğimiz yerde durandadır çoğu zaman. Bu açıdan bir resmin en güçlü hale geldiği yer tam da gözden kaçtığı yerde kendisini bulur. A.Cem Şahin'nin bir resmine bakan birçok göz için de benzer bir şey söz konusu olacaktır. Göremedikleri için rahatsız olacakları bir resim!"

Arslan Cem Şahin 90'lardan günümüze uzanan geniş bir zaman aralığında yaptığı resim serisi ile 6 - 29 mart 2014 tarihleri arasında Karşı Sanat Çalışmaları – Versus Art'da sanatseverlerle buluşuyor.

Sanatçı bu sergisindeki çalışmalarında toplumsal bilinç ile kendi bilinçaltı aralığında oluşturduğu kompozisyonlarda içine doğduğu kültürün arkaik formlarından, sanatsal ifadenin gerçeküstü imgelerine ulaşılabilen bir dünyanın kapılarını aralıyor.

İstanbul'daki ilk kişisel sergisini 2013'de Alan İstanbul'da açmış olan sanatçının "Tezahür" isimli ikinci kişisel sergisi Karşı Sanat Çalışmaları – Versus Art yerleşiminde düzenleniyor. [KanalKultur]

Arslan Cem Şahin - Tezahür | Manifesting / 6 - 29 mart 2014; Karşı Sanat Çalışmaları – Versus Art, Erol Dernek Sokak, Hanif Han No: 11 / 4, Beyoğlu - 34420 İstanbul; (0 212) 258 14 14

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder